Loyle Carner, J Hus, Kenya Grace och Yaya Bey till Way out West

Way Out West har gjort klart med ytterligare artister. Loyle Carner, J Hus, Kenya Grace och Yaya Bey kommer till Way Out West 2024.

ANNONS
|

Way Out West har på senare år varit bra på att plocka in brittisk hiphop till festivalen. Det arbetet fortsätter i och med att rapparna Loyle Carner och J Hus är klara för Way Out West 2024.

Dessutom är superhyllade Brooklyn-artisten Yaya Bey klar för festivalen liksom brittiska klubbakten Kenya Grace.

Sedan tidigare är PJ Harvey, Pulp, Queens of the stone age och Fred again klara för Way Out West som äger rum mellan den 8 och 10 augusti.

LÄS MER:Shane MacGowan var mycket mer än ”Fairytale of New York”

LÄS MER:Spellista: Zara Larsson, Boygenius, Ebbot Lundberg, Ludwig Hart

LÄS MER:First Aid Kit-Klara om Hair: ”Har inte dansat sen jag var 13”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS