Christina Aguilera stöttar Britney Spears på Twitter

Efter att Britney Spears vittnat i amerikansk domstol om sina levnadsvillkor i förra veckan har flera kändisar visat sitt stöd för stjärnan. Nu sällar sig Christina Aguilera till skaran via ett öppet brev på Twitter.

ANNONS
|

Förra veckan fick världen för första gången höra Britney Spears berätta om sitt liv i amerikansk domstol. Där vittnade hon om sina levnadsvillkor under sin pappas förmyndarskap, något hon vill bli fri från. Rörelsen ”Free Britney” har länge lobbat för att sångerskan ska få tillbaka sin självständighet.

Sedan vittnesmålet har flera kändisar gått ut och visat sitt stöd för sångerskan, däribland Justin Timberlake och Ryan Gosling, som liksom Britney Spears medverkade i omtalade ”Mickey mouse’s club”.

Även Christina Aguilera var med i talangprogrammet och nu har hon tagit till Twitter för att lufta sina känslor om Britney Spears tillstånd.

ANNONS

LÄS MER:Så startades Free Britney-rörelsen och därför är den mer aktiv än någonsin

LÄS MER:Kalla en kvinna galen och gör vad du vill sen

”Oacceptabelt”

Aguilera skriver bland annat att ”det är oacceptabelt att en kvinna, eller människa, som vill ha kontroll över sitt eget öde inte skulle tillåtas leva livet som hon vill”.

Sångerskan tog även upp aspekterna av att arbeta i en hård musikindustri: ”För en kvinna som har arbetat i en arbetsmiljö med en press som få ens kan föreställa sig, lovar jag er att hon förtjänar all frihet möjlig så att hon kan leva ett lyckligt liv. Mitt hjärta är med Britney”.

LÄS MER:Britney Spears i rätten: ”Pappa borde sitta i fängelse”

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS