Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Britney Spears bryter tystnaden efter omtalade dokumentären

Britney Spears ville inte medverka i filmen och har inte kommenterat dokumentären ”Framing Britney Spears”. Förrän nu. ”Jag grät i två veckor”, skriver stjärnan på Instagram.

”Framing Britney Spears” är en dokumentär producerad av bland annat tidningen New York Times och har blivit en tittarsuccé på svenska C More.

Filmen skildrar baksidorna av Britney Spears karriär men också den växande ”Free Britney-rörelsen” som kampanjar för att deras idol ska få tillbaka kontrollen över sin egen ekonomi och inte längre ha sin pappa som god man och förmyndare.

Filmen har skapat debatt både i USA och i andra delar av världen men familjen Spears, som inte själva medverkar i dokumentären, har inte velat kommentera innehållet.

Förrän nu. Britney Spears skriver på sitt Instagram:

“Jag har inte sett dokumentären, men av det jag ändå har sett av den, skämdes jag över hur jag skildrades. Jag grät i två veckor och gråter fortfarande ibland”.

I inlägget finns också en video där Britney dansar till Aerosmiths låt ”Crazy” och hon skriver också om hur dansar varje dag för att känna sig fri. Men också att hon genom alla år upplever att hon behandlats respektlöst av media.

Huruvida Britney Spears ska slippa ha sin pappa Jamie Spears som förmyndare är fortfarande en pågående, juridisk process. Nästa domstolsförhandling är den 27 april.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.