Smakprov ur GP:s jubileumsbok: Håkan på Hellström på Ullevi

Boken ”Göteborg 400” är ett praktverk på 400 sidor som utges i samarbete mellan Göteborgs-Posten, Göteborg Stadsmuseum och Bokförlaget Max Ström. Boken, som ingår i firandet av Göteborgs 400-årsjubileum, berättar stadens historia i bilder – från 1600-tal till 2000-tal. Under våren publicerar vi ett antal utdrag ur boken.

ANNONS
|

GP:s jubileumsbok ”Göteborg 400”

Boken ”Göteborg 400” är ett praktverk på 400 sidor som utges i samarbete mellan Göteborgs-Posten, Göteborg Stadsmuseum och Bokförlaget Max Ström. Boken, som ingår i firandet av Göteborgs 400-årsjubileum, berättar stadens historia i bilder - från 1600-tal till 2000-tal. Prenumeranter erbjuds att köpa boken med GP-rabatt via fliken ”Erbjudanden” på gp.se. ”Göteborg 400” säljs också med GP-rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12. Ange att du är GP-prenumerant i samband med köpet.

Så firar GP Göteborgs 400 år

* Satsningen ”Sagan om Göteborg” publiceras i sex omfattande avsnitt med text, tv och bilder under jubileumsåret 2021.

* GP-boken ”Göteborg 400” presenterar Göteborgs historia i bilder. Prenumeranter har möjligt att köpa boken till rabatterat pris. Läs mer under ”Erbjudanden” på gp.se. Prenumeranter kan också köpa boken med rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12.

* ”Inzoomat” - ett samarbete mellan Göteborgs stadsmuseum och GP - är en stor utställning över Göteborgs bildhistoria. Utställningen på Göteborgs stadsmuseum öppnar så fort virusläget tillåter.

* Livestreamade föredrag under mars och april i samarbete mellan Göteborg stadsmuseum och GP.

* I sommar kan du testa ditt lokalsinne i GP:s stadshistoriska poängpromenader.

* Den 4 juni har GPTV en särskild födelsedagssändning till Göteborg.

* ... och den 4 juni har GP flera överraskningar på gång.

* Håll utkik i GP. Mer information följer.

Missa inget från GP Göteborgiana!

Nu kan du få alla våra texter och reportage om det gamla Göteborg som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Göteborgiana. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS