Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Smakprov av GP:s jubileumsbok: Nybyggarna i Biskopsgården

Läs utdrag ur ”Göteborg 400”.

GP:s jubileumsbok ”Göteborg 400”

Boken ”Göteborg 400” är ett praktverk på 400 sidor som utges i samarbete mellan Göteborgs-Posten, Göteborg Stadsmuseum och Bokförlaget Max Ström. Boken, som ingår i firandet av Göteborgs 400-årsjubileum, berättar stadens historia i bilder - från 1600-tal till 2000-tal. Prenumeranter erbjuds att köpa boken med GP-rabatt via fliken ”Erbjudanden” på gp.se. ”Göteborg 400” säljs också med GP-rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12. Ange att du är GP-prenumerant i samband med köpet.

Missa inget när GP firar Göteborgs 400 år!

Nu kan du få alla våra reportage om Göteborgs 400-årsjubileum som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen GBG400. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Så firar GP Göteborgs 400 år

* Satsningen ”Sagan om Göteborg” publiceras i sex omfattande avsnitt med text, tv och bilder under jubileumsåret 2021.

* GP-boken ”Göteborg 400” presenterar Göteborgs historia i bilder. Prenumeranter har möjligt att köpa boken till rabatterat pris. Läs mer under ”Erbjudanden” på gp.se. Prenumeranter kan också köpa boken med rabatt i Göteborgs stadsmuseums butik på Norra Hamngatan 12.

* ”Inzoomat” - ett samarbete mellan Göteborgs stadsmuseum och GP - är en stor utställning över Göteborgs bildhistoria. Utställningen på Göteborgs stadsmuseum öppnar så fort virusläget tillåter.

* Livestreamade föredrag under mars och april i samarbete mellan Göteborg stadsmuseum och GP.

* Runt påsk kan du börja testa ditt lokalsinne i GP:s stadshistoriska poängpromenader.

* Den 4 juni har GPTV en särskild födelsedagssändning till Göteborg.

* ... och den 4 juni har GP flera överraskningar på gång.

* Håll utkik i GP. Mer information följer.

Missa inget från GP Göteborgiana!

Nu kan du få alla våra texter och reportage om det gamla Göteborg som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Göteborgiana. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.