Festival på spårvagnarna – nu kommer Way Out Västtrafik

Västtrafik växlar om och blir konsertarrangör med spårvagnen som både scen och läktare. Den 13 november spelar bland andra Miriam Bryant, Jens Lekman och Little Dragon på den ambulerande festivalen Way Out Västtrafik.

ANNONS
|

Planen är lättfattlig: köp din biljett, kliv ombord på Marklandsgatan och när du så småningom kliver av på samma hållplats har du fått dig en rejäl dos livemusik.

”Nu kan vi äntligen börja resa tillsammans igen och det vill vi fira med våra resenärer. Samtidigt vill vi påminna om att hur viktigt det är att vi nu börjar resa mer hållbart och tillsammans med Way Out West sätter vi strålkastarljuset på den frågan”, säger Lars Backström, vd på Västtrafik, i ett pressmeddelande.

LÄS MER:Västtrafiks app låg nere – gav ut gratisbiljetter

På varje konsertvagn ryms en publik på fyrtio personer, biljetterna kostar som en enkelresa och släpps den 22 oktober via Ticketmaster. Spelningarna kommer även att strömmas live på Västtrafiks hemsida.

ANNONS

LÄS MER:Way Out West bjuder på gratis filmfestival

Artisterna som är klara är Miriam Bryant, Little Dragon, A36, Jens Lekman, Stella Explorer och Raghd & Jelly Crystal.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS