Britney Spears släpper ny musik med hiphop-stjärna

Britney Spears släpper snart självbiografin ”The woman in me”, och samtidigt har hon börjat göra ny musik. Först med Elton John, och nu med artisten Will i am.

ANNONS
|

Britney Spears har, så sakteligen, börjat aktivera sin musikkarriär igen.

Tidigare i år gästspelade hon på ”Hold Me Closer” tillsammans med Elton John, mer än ett decennium efter sin senaste skiva.

Nu kommer ännu ett samarbete.

I dag släpper Britney Spears låten ”Mind your business” tillsammans med WIll i am. Detta avslöjar den amerikanska rapparen på Twitter. Han inleder sitt meddelande med den bryska frasen ”UH OH!!!”.

I det tillhörande klippet hörs Will I am sjunga: ”You are now rocking with”. Omedelbart replikerar Spears med orden: ”Will i am and Britney bitch”.

Detta översätts på följande vis: ”Du rockar nu med / Will i am och Britney bitch”.

ANNONS

En fras som kan tyckas bekant för många: den går även att höra på ”Scream and shout” från 2011, ett av duons två tidigare samarbeten.

Spears och Will i am har också skrivit låten ”Big fat bass” tillsammans, från Spears album ”Femme fatale” 2011.

Britney Spears släpper sin självbiografi ”The Woman in me” den 24 oktober. Boken är redan en av de bäst säljande på Amazon.com, trots att tre månader återstår innan utgivning.

LÄS MER:Britney Spears inbjuden till amerikanska kongressen

LÄS MER:Eric Amarillo toppade hitlistorna – nu vaccinmotståndare i Ljungskile

LÄS MER:Bimbon är tillbaka – och hon är

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS