Al Pacino och hans 54 år yngre flickvän har separerat

För tre månader sedan fick de barn ihop – nu är de inte längre tillsammans. Al Pacino, 83, och hans 29-åriga flickvän Noor Alfallah, har gjort slut.

ANNONS
|

En separation kan gå mycket hastigt. Du har en hjärtevän, och plötsligt har du det inte. Detta är något som nyligen har drabbat skådespelaren Al Pacino. För tre månader sedan var han överväldigad av lycka.

I juni kom beskedet att Oscarsvinnarens flickvän Noor Alfallah hade fött en son. Föräldrarna var ”i extas” över denna lyckade befruktning, uppgav källor till hemsidan TMZ.

Till den amerikanska tidningen Page six sade en nära vän följande om relationen:

– Åldersskillnaden verkar inte vara ett problem, trots att han är äldre än hennes pappa.

Ska få fortsätta träffa sin son

Men nu har paret gjort slut, rapporterar Hello magazine.

ANNONS

Alfallah har ansökt om vårdnaden, men vill gärna att Pacino ska få fortsätta träffa sin son.

Al Pacino betraktas som en av vår tids främsta skådespelare. Han har iklätt sig rollen som den bryske Michael Corleone i ”Gudfadern”-filmerna, och Sonny i ”En satans eftermiddag”.

Han erhöll även en Oscar för sin prestation i ”En kvinnas doft” från 1992. Denna film handlar om en ”blind och arrogant överstelöjtnant” som anlitar en personlig assistent. En berättelse om kamratskap följer.

Noor Alfallah är entreprenör, och har en master i film och TV-produktion.

LÄS MER:”Gudfaderns” skapare gör motstånd mot nostalgin

LÄS MER:Silenzio stampa för Cornelia Jakobs inför semifinalen

LÄS MER:”Exorcisten” banade väg för den skräckfilm vi ser idag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS