Prins Harrys memoarer har fått en titel

Prins Harrys självbiografi har fått en titel och ett omslag, skriver Expressen. Titeln "Reserven" syftar på det engelska uttrycket "heir and spare", vilket betyder att i en kungafamilj bör finnas både en tronarvinge och en "reserv".

ANNONS
|

Omslaget består av ett nära ansiktsporträtt på prins Harry, som tittar rakt in i kameran.

Boken, som väntas komma i januari nästa år, beskrivs av förlaget som "rå och orubbligt ärlig" med "insikter, avslöjanden, självrannsakan och visdom om de eviga krafterna kärlek och sorg".

Boken kommer att vara 416 sidor lång och är den första av tre planerade böcker från prinsen, som sedan 2020 inte längre representerar det brittiska kungahuset och som numera bor i USA med sin fru, skådespelaren Meghan Markle och parets två barn.

Titeln på prins Harrys självbiografi 'Spare' (Reserven) syftar på att det i en kungafamilj bör finnas både en tronarvinge och en 'reserv'.
Titeln på prins Harrys självbiografi "Spare" (Reserven) syftar på att det i en kungafamilj bör finnas både en tronarvinge och en "reserv". Bild: Random House

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS