Per Gudmundson blir ny ansvarig utgivare på Bulletin. Arkivbild.
Per Gudmundson blir ny ansvarig utgivare på Bulletin. Arkivbild. Bild: Kristdemokraterna

Gudmundson ny ansvarig utgivare på Bulletin

Per Gudmundson blir ny ansvarig utgivare på nyhetssajten Bulletin, efter Ivar Arpi.

ANNONS
|

Per Gudmundson var ledarskribent på Svenska Dagbladet mellan åren 2007 och 2019 och arbetade därefter som presschef för Kristdemokraterna. I höstas rekryterades han till Bulletin.

– Jag kommer att tillträda som ny ansvarig utgivare till dess att en ny redaktionsledning är på plats. Det betyder inte att jag blir chefredaktör eller politisk redaktör, säger Per Gudmundson till Dagens Nyheter.

LÄS MER:Reaktioner på sociala medier ska inte likställas med svenskarnas åsikter

Vd:n för Bulletin, Pontus Tholin, lämnade nyligen sin post och tidigare meddelade också den tillförordnade chefredaktören och ansvarige utgivaren Ivar Arpi samt den politiska chefredaktören Alice Teodorescu Måwe att de hoppar av nyhetssajten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS