Ebba, 19, fick hänga med Rihanna

För Rihanna-fanet Ebba Lange gick en dröm i uppfyllelse när hon fick träffa Rihanna backstage efter konserten i Stockholm.

ANNONS
|

- Det var otroligt orealistiskt, säger Ebba om mötet med världsstjärnan.

Vid 22-tiden på måndagen klev Rihanna upp på scen på en fullsatt Tele2 Arena. Längst fram i publiken stod 19-åriga Ebba Lange som köat i 24 timmar för att få en plats vid scenen. Hon driver fankontot "swedishnavy" på Instagram som har 44 000 följare. Dessutom bloggar hon på Nöjesguiden.Navys kallar sig Rihannas mest hängivna fans.

Mitt under konserten stannade Rihanna upp och pekade på Ebba -"Are you crying? Good to see you girl! That's my navy right there!"

- Hon kände igen mig på konserten på grund av mina sociala medier, hon följer mig på både Instagram och Twitter.

ANNONS

Hur hamnade ni backstage med Rihanna?

- Efter konserten gick vi till baksidan av arenan för att vänta. Efter en stund kom henneslivvakt fram till oss.Han visade ett sms från Rihannas bästa vän Mel med en skärmdump av en selfie på mig och min kompisoch texten "bring them backstage".

Vad hände sedan?

- Vi blev insläppta backstage och fick pizza och vatten av crewet. Det tog kanske en kvart innan Rihannakom dit. Innanstod vi och snackade lite med Rihannas manager och fick biljetter till en festival hon ska spela på i Danmark.

Hur var det att träffa Rihanna, hur var hon?

-Det kändes orealistiskt fast ändå inte. Det var mycket mer naturligt än vad jag trodde, som att umgås med en kompis. Hon kramade oss allihopa och sa "you´re all so beautiful, i love you guys".

Vad pratade ni om?

- Mycket vill jag inte dela med mig av, men hon märkte till exempel att jag hadeen ny piercing i ansiktet som hon sa var snygg. Då berättade jag att den var fake.Jag nämnde för henne att det var hennes fel att mitt smink var förstört för att jag grät under konserten, då skrattade hon.

Hur länge fick ni hänga med Rihanna?

ANNONS

- Jag har så dålig tidsuppfattning, men en kvart kanske.

Innan mötet med världsstjärnan var slut lämnade Ebba och hennes vän över en "Scrapbook" med bilder i present till Rihanna.

- Hon gillade den, alla i crewet kollade i boken. Vi lämnade några sidor tomma så hon kan fylla på den själv.

Och nu blir det gratiskonsert i Danmark?

- Haha, ja. Det är självklart att vi åker dit när vi fått biljetter av managern.

LÄS MER: Så bra var Rihanna på Tele2 Arena

LÄS MER:Rihannas karriär i bilder - så blev hon världsstjärna

ANNONS