Sätt igång och debattera vår livsviktiga självförsörjningsberedskap! föreslår skribenten.
Sätt igång och debattera vår livsviktiga självförsörjningsberedskap! föreslår skribenten. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Landets självförsörjning borde vara L:s profilfråga

"Hela Sverige ska leva" måste bli "hela Sverige ska överleva", skriver signaturen Gratistipsaren.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Tips till Liberalerna i hela vårt avlånga land: Skaffa partiet en stark profilfråga. En toppenfråga. En som alla är med på: Sätt igång och debattera vår livsviktiga självförsörjningsberedskap!

Liberalernas hängivenhet till Nato är väl känd. Nu måste hängivenheten till säkrad livsmedelsproduktion bli lika intensiv, eftersom Nato retar Ryssland och repressalier kan drabba oss (om vi blir medlemmar), såväl när det gäller mat som internet. Tro inte annat.

"Hela Sverige ska leva" måste bli "hela Sverige ska överleva"! Nato är inte bara ett skydd, Nato är också ett rött skynke för tjuren Rysslands makthavare.

Med slagkraftig retorik och pedagogisk klokskap kan Liberalerna få den respekt partiet borde ha. Överlevnad och skydd gäller. Låt det märkas!

ANNONS

Gratistipsaren

LÄS MER:Liberalerna nästan lika små som när Sabuni avgick

LÄS MER:Cecilia Malmströms avhopp kan bli den tändande gnistan

LÄS MER:Det är sorgligt att se Liberalerna i hetsarnas knä

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS