Skäms, jag är verkligen inte intresserad! skriver Arne Löfving. Arkivbild.
Skäms, jag är verkligen inte intresserad! skriver Arne Löfving. Arkivbild. Bild: Maria Blanco

Jag vill inte ha någon rabatt på Marabou, Coop!

Det här är en tondövhet i samma nivå som Nobelstiftelsen, skriver Arne Löfving.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

I veckans reklamutskick från Coop erbjuds jag 25 procent rabatt på chokladkakor från Marabou. Detta som en produkt ”som vi tror du är intresserad av”. Skäms, jag är verkligen inte intresserad!

Mängder av företag, däribland SJ, SAS och många andra bojkottar produkter vars varumärken ägs av Mondelez. Detta för att de aktivt stöttar Ryssland under den olagliga och vidriga invasionen av Ukraina. Men inte Coop!

Det här är en tondövhet i samma nivå som Nobelstiftelsen som med skygglappar mot verkligheten och utan skrupler valde att bjuda in ambassadörer från bland annat Ryssland till Nobelfestligheterna. Nobelstiftelsen fick senare göra en pudel. Den insikten har inte Coop. Än.

ANNONS

Till dess: Tack för mig Coop!

Arne Löfving

LÄS MER:Ingen mer Marabou så länge mina pengar går till Ryssland

LÄS MER:Svenskar fortsätter köpa svartlistade produkter

LÄS MER:Därför bojkottar Göteborg Marabou – men inte Volvo

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS