Hur mycket har inte Tina Turner givit oss under åren som gått? skriver insändarskribenten.
Hur mycket har inte Tina Turner givit oss under åren som gått? skriver insändarskribenten. Bild: Håkon Mosvold Larsen

Först när gamla artister dör spelas deras musik igen

Hur mycket av Tina Turners musik har vi hört på radion de senaste åren? undrar signaturen fru Qvist.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Tina Turner har lämnat oss. Denna fantastiska sångerska, vilken röst! Nu hyllas hon över hela världen, hur mycket har hon inte givit oss under åren som gått?

Själv har jag under min ungdom dansat till hennes musik på flera discon i Göteborg under åren från 1970 till ... ja, hur länge? Men, hur mycket av hennes musik har vi hört på radion de senaste åren? Nu när hon är borta hör vi henne på radion varje dag. Det är sådant som brukar hända när bra musiker gått bort, då spelas det deras låtar på radion igen. Jag tänker på David Bowie och många andra. Varför är det så?

ANNONS

P4 till exempel "snöar" in på samma musik varje dag, massa sura låtar som hörs titt som tätt. Även Sverige har en massa bra och fina musiker som aldrig hörs nu för tiden! Skärpning, tack!

Irriterad fru Qvist

LÄS MER:Minns du Tina Turners största hits?

LÄS MER:Tina Turners liv i bilder

LÄS MER:Bob Gruen om vännen Tina Turner

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS