Man blir upplyst om att dagarna kan bli krävande, det är rimligt. Men så många timmar, 68 på 5 dagar, är orimligt, tycker skribenten.
Man blir upplyst om att dagarna kan bli krävande, det är rimligt. Men så många timmar, 68 på 5 dagar, är orimligt, tycker skribenten. Bild: FREDRIK AREMYR

En läxa för livet: Aldrig mer Gothia cup!

Man blir upplyst om att dagarna kan bli krävande, det är rimligt, skriver Kenneth.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Vår dotter fick jobb eller, som de kallar det, ett uppdrag på Gothia cup. Hon blev planansvarig och började sitt pass klockan 7 på morgonen och jobbade till sista matchen. Hon ansvarade för fyra planer med 40 matcher per dag. Hon fick in alla laguppställningar, och matchkort påskrivna av både domare och lagledare. Det var också mycket strul under dagarna med felaktiga resultat, domare som saknas, lag som saknas, domare som inte kan engelska, bråk, med mera.

Hon hade rast för lunch och middag men det tog tid att ta sig till matsalen, så hon bara åt och gick tillbaka, så det var stressigt även där. Planvärdarna blev avlösta, men inte planansvariga.

ANNONS

Man blir upplyst om att dagarna kan bli krävande, det är rimligt. Men så många timmar, 68 på 5 dagar, är orimligt. Vad kallar man det? Välj själv.

Världens unga spelare ska få oförglömliga minnen för livet. Vår dotter fick det också – aldrig mer Gothia cup. Vi vill göra fler medvetna om hur det kan vara och har även varit i kontakt med Gothia cups ledning.

Kenneth

LÄS MER:Lös en ny fotbollsplan som kan ersätta Valhalla IP

LÄS MER:Nu får Heden nytt konstgräs – för 30 miljoner

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS