Hade det varit en kommersiell verksamhet, så hade ju besöksfrekvensen styrt öppettiderna. I dag verkar det styras av när personalen vill vara lediga, skriver BwBokmal.
Hade det varit en kommersiell verksamhet, så hade ju besöksfrekvensen styrt öppettiderna. I dag verkar det styras av när personalen vill vara lediga, skriver BwBokmal. Bild: Adam Ihse / TT

Den olåsta dörren visar behovet av längre öppettider

Hade det varit en kommersiell verksamhet, så hade ju besöksfrekvensen styrt öppettiderna, skriver signaturen BwBokmal.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Läser i GP om att stadsbiblioteket i helgen var extra öppet på grund av en olåst dörr. Det besöktes av flera hundra personer. Finns tydligen ett stort intresse av besöka vårt fina stora stadsbibliotek.

Jag har många gånger tänkt på de begränsade öppettiderna. Ofta stängt vid helgdagar. Borde det inte vara extra öppet när folk är lediga? Det är ju en verksamhet som bekostas av våra skattemedel. Hade det varit en kommersiell verksamhet, så hade ju besöksfrekvensen styrt öppettiderna. I dag verkar det styras av när personalen vill vara lediga.

BwBokmal

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS