Bianca Ingrossos Caia Cosmetics öppnar butik i Göteborg

Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics öppnar sin första permanenta butik i centrala Göteborg.
– Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Bianca Ingrosso.

ANNONS
|

Det är något av en mindre skräll inom skönhetsvärlden när NK i Göteborg går ut och aviserar att det populära skönhetsmärket Caia Cosmetics öppnar sin allra första permanenta butik i gatuplan på NK 1 juni.

Det populära skönhetsmärket som grundats av bland andra Bianca Ingrosso, har pop-up butik i bland annat Stockholm, men ingen permanent butik som man nu får i Göteborg.

– Att öppna vår allra första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på Caia och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld, säger Bianca Ingrosso i ett uttalande.

ANNONS

– Detta är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas med vårt fantastiska community, fortsätter hon.

NK glada över exklusiva varumärket

NK:s varuhuschef Dan Agård är väldigt glad över skönhetsmärkets etablering i varuhuset.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som Caia Cosmetics till alla våra kunder, säger han.

Bianca Ingross sålde 2020 en stor del av sitt ägande i Caia Cosmetics till riskkapitalbolaget Verdane, men hon är fortfarande andra största ägare i Caia, enligt Dagens Industri. Under 2023 sålde Caia smink och hudvård för över 50 miljoner dollar, med en ebitda-vinst på 20 miljoner dollar, enligt underlag som DI kommit över.

LÄS MER:Bianca Ingrosso: ”Jag har varit i en depressionsdvala”

LÄS MER:Sephora öppnar ny butik i Göteborg

LÄS MER:Dansk kedja öppnar butik i centrala Göteborg

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS