Zlatans första ord efter skadan: "Jag avgör när det är stopp"

Zlatan Ibrahimovics korsbandsskada har fått fotbollsvärlden att ställa sig frågan om superstjärnans karriär rentav kan vara över. På söndagskvällen gav svensken ett klart besked: "Jag ska komma tillbaka ännu starkare", skriver han på sin Instagram.

ANNONS
|

Det var i slutminuterna av Europa League-mötet mot Anderlecht i torsdags som oturen var framme för 35-åringen. Zlatan linkade av planen och genast började det spekuleras i att skadan skulle kunna vara allvarlig. Något som i dagarna bekräftades när det stod klart att United-stjärnans korsband är skadat.

I samband med Manchester Uniteds match mot Burnley på söndagen visade lagkamraterna sitt stöd när de under uppvärmningen bar specialgjorda tröjor med Zlatansoch Marcos Rojos namn. Även argentinaren fick nyligen beskedet att han är korsbandsskadad.

Från Zlatan själv har det dock varit tyst. Fram tills nu. På söndagskvällen uttalade sig svensken för första gången, i ett känslosamt inlägg på sin Instagram.

ANNONS

"En sak är säker"

I inlägget tackar Zlatan för allt stöd han har fått och han passar även på att ta död på ryktena om att han kommer besluta sig för att avsluta spelarkarriären. "En sak är säker, jag avgör när det är stopp och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skriver han bland annat.

ANNONS