Zara Larsson välkomnar på Arlanda

ANNONS
|

Popstjärnan var själv på plats på flygplatsen när porträttet avtäcktes på onsdagen.

- Jag har ju kommit hit en massa gånger och tittat på de här bilderna, det känns jätteroligt att nu vara en del av det resenärerna möts av. Både svenskar och turister från andra länder, jag hoppas att de känner igen mig, säger hon.

Flygplatsdirektör Kjell-Åke Westin är nöjd med nytillskottet bland de andra stjärnorna vid ankomsthallen.

ANNONS

- Det här är stort och vi är väldigt glada att just Zara är det nya ansiktet. På Arlanda välkomnas man inte bara till Stockholm utan även till Sverige, säger han.

Zara Larsson har snabbt blivit ett stort namn både i Sverige och utomlands. Hon började sin musikkarriär som mycket ung och slog igenom 2008 i "Talang", elva år gammal.

Hon har haft flera stora hits som "Lush life", "Symphony" och "So good" och även släppt två fullängdsalbum, det senaste i år med titeln "So good". I sommar gör hon flera konserter runt om i landet, bland annat på Gröna Lund och på festivalen Summerburst i Stockholm.

På Arlanda tar hon plats bredvid andra kändisar som Amelia Adamo, Börje Salming och Bea Uusma.

TT

Fakta: Zara Larsson

Född 1997 i Stockholm.

Slog igenom i TV4-programmet "Talang" 2008.

Gav ut debut-ep:n "Introducing" 2013, med succésingeln "Uncover".

Första fullängdsalbumet "1" släpptes 2014.

Hennes musik har strömmats över en miljard gånger på Spotify.

Gjorde tillsammans med David Guetta den officiella låten "This one's for you" till fotbolls-EM, värmde förra året upp för Beyoncé vid världsstjärnans konsert på Wembley och har uppträtt i Ellen DeGeneres och Jimmy Fallons pratshower.

Släppte i år albumet "So good".

Spelar på Gröna Lund 1/6.

ANNONS