Zara Larsson tackar Melander

Sven Melander försvarade Zara Larsson i en Facebookvideo, som setts över 3 miljoner gånger. Nu tackar sångerskan för stödet.

ANNONS
|

Sven Melander har fått ta emot mycket hat efter att han i en video uttalade stöd för Zara Larsson. Men sångerskan själv är tacksam för stödet,skriver tidningen Café.

"Det var jättekul att se", säger Zara Larsson till tidningen, och fortsätter:

LÄS MER: "Inte fan är det Zara Larsson som är problemet"

"Det finns folk som kommer att hata, men det finns dubbelt så många som ställer sig bakom och kommer stötta och det gör mig så mycket starkare. Och det gör att man kan glömma bort de här som håller på."

Kritik efter Bråvalla

Zara Larsson reagerade starkt på att en våldtäkt i publiken anmäldes under hennes konsert på Bråvallafestivalen tidigare i somras. "Fy fan för er killar som får tjejer att känna sig osäkra när de går på festival. Jag hatar killar. Hatar hatar hatar." skrev hon då på Twitter.

ANNONS

Hon ifrågasätter också att det blev mycket fokus på hur hon uttrycker sig, istället för på sakfrågan, men hoppas att det kan leda till något positivt.

LÄS MER: Vansinnig Zara Larsson efter anmäld våldtäkt

"Folk börjar diskutera, och då blir det ju större än mig, och då kanske det mer blir en debatt om våldtäktskulturen och då är jag väl glad att jag har startat en diskussion."

"Hamnar på våldtäktsmännens sida"

Sven Melander videobloggar sedan en tid tillbaka, och valde i söndags att kommentera det hat som Zara Larsson får ta emot för att hon kritiserar våldtäktskulturen.

"Männen hamnar på fel sida, på våldtäktsmännens sida. Det är ju män som våldtar och vi borde titta på det. Vad kan vi göra åt det? Inte är det Zara Larsson som är problemet. Det är ju vi" säger Melander i klippet.

Videon ligger på Melanders Facebooksida, ochhar nu setts över 3 miljoner gånger.

ANNONS