Trillingpojkarnas dröm - fick träffa Blåvittstjärnorna

ANNONS
|

I programmet ”Sofias Änglar” får en familj hjälp med renovering. I måndagens avsnitt är det ensamstående mamman Annelie som har trillingarnaJoel, Isak och Simon som får hjälp.

När ena sonen, Simon var två dagar gammal blev han allvarligt sjuk. Läkarna gav då familjen beskedet att han inte skulle överleva men Simon vann kampen mot sjukdomen.

I måndagens program visas hur renoveringen gått till. Den största i programmets historia. Dessutom tas familjen upp tillIFK Göteborgs träningsanläggning Kamratgårdendär de får träffa Blåvittstjärnorna Tobias Hysén, Mattias Bjärsmyr och John Alvbåge.

IFK bjuder på fotbollsskor, lite andra gåvor och säsongskort för familjen till alla klubbens hemmamatcher under 2017.

ANNONS

– De älskar all bollsport förutom Joel som älskar all sport i världen.Att de fick komma till Kamratgården är jättestort. Jag har inte ens kunnat ta med dem på en fotbollsmatch, det har varit en dröm. När de kom hem var de helt knäpptysta och när ett barn är så tyst fattar man hur stort det var, säger Annelie.

IFK Göteborgs lagkapten, Mattias Bjärsmyr minns besöket.

– Det betyder jättemycket att få kunna göra någons dag bättre. Killarna som vi fick träffa var underbara. Dessutom får man en påminnelse om hur tufft livet kan vara också vilket gör det lättare för oss att ta oss an vardagen som fotbollsspelare, säger han.

ANNONS