Robin Sundin och Hammarby förlorade det andra kvartsfinalmötet med Vetlanda med 4–5 efter förlängning.

Vetlanda vann i sudden mot Hammarby

|

Vetlanda har kvitterat i kvartsfinalserien mot Hammarby i bandyslutspelet. Smålänningarna vann på hemmaplan med 5–4 efter förlängning. Lagkaptenen Johan Löfstedt avgjorde i den 116:e minuten.

I övriga kvartsfinaler tog två av förhandsfavoriterna ledningen med 2–0 i matcher. Edsbyn är nära semifinal efter 4–0 borta mot Bollnäs. Sandviken låg under med 0–2 mot Vänersborg efter den första halvleken men lyckades vända och vinna med 4–2. Elitseriens skyttekung Christoffer Edlund gjorde två av målen och stod även för en assist.

Mötet mellan tabellfemman Villa Lidköping mot fyran Västerås slutade 8–3 till västgötarna. Villa hade åtta olika målskyttar i matchen.

Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher.