Tom Brady, 44, ses här kasta en amerikansk fotboll – och inte en surfplatta.
Tom Brady, 44, ses här kasta en amerikansk fotboll – och inte en surfplatta. Bild: KIM KLEMENT

Tom Brady varnas av ligan efter utbrottet

Den amerikanske megastjärnan Tom Brady förlorade fattningen när hans Tampa Bay Buccaneers förlorade mot New Orleans Saints förra veckan. I frustration kastade han en surfplatta bakom bänken så att den gick sönder – mitt framför tv-kamerorna. Ett tilltag som resulterade i en varning från ligan.

ANNONS
|

Klippet, där Tom Brady ses kasta en surfplatta under matchen mot New Orleans Saints blev snabbt viralt. Men det som NFL-publiken inte fick se eller veta, var att den sjufaldige Super Bowl-vinnaren efter utbrottet faktiskt varnades av ligan för sitt uppträdande.

Det medger Brady nu själv i sin podcast "Let's Go!".

– Jag fick en varning från NFL. Jag får inte kasta en till Surface (Microsofts surfplatta, red. amn.). Då får jag böter. Föreställ dig det!

”Kommer inte kasta en till”

Men några fler läsplattor som flyger i luften ska det inte bli från Bradys sida i framtiden hävdar han.

ANNONS

– Jag kommer inte kasta en till Surface, även om jag tror att det blev ganska bra reklam för Microsoft. De är nog nöjda.

Tom Brady, som har för vana att även kasta saker i sitt arbete som quarterback, har tidigare uppmärksammats för ett annat lite udda kast.

I februari i år, då Tampa Bay Buccaneers firade sin Super Bowl-titel med en båtparad, valde den legendariska quarterbacken nämligen att våghalsigt kasta Super Bowl-trofén, eller Vince Lombardi Trophy som den heter, över till en annan båt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS