Tom Brady hyr hus för monstersumma

Tom Brady har letat efter boende i nya hemstaden och varit villig att betala. NFL-superstjärnan uppges nämligen hyra baseball-legendaren Derek Jeters lyxvilla för en minst sagt hisnande summa.
– Det finns inte många hem på Tampa Bay-marknaden som liknar det här, säger mäklaren Jennifer Zales till Tampa Bay Times.

ANNONS
|

Många kan på något sätt känna igen sig i situationen. Man flyttar till en ny stad och behöver någonstans att bo tillfälligt.

Exakt den situationen befinner sig även Tom Brady i – fast på en helt annan nivå.

Nyligen stod det klart att quarterbacken lämnar New England Patriots, efter 20 år och sex Super Bowl-segrar, för spel i Tampa Bay Buccaneers.

"Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och bevisa för dem att de kan lita och tro på mig. Jag har alltid trott på att det du gör är viktigare än det du säger, så jag kommer inte säga mycket mer – det är dags att gå till jobbet", sa Brady i ett uttalande.

ANNONS

LÄS MER:Tom Brady helt klar för Tampa Bay: "Hungrig"

Hyr för monstersumma

Superstjärnan behövde någonstans att bo i södra Florida och han har varit villig att betala en rejäl slant för sitt nya hem.

Planen är att Tom Brady ska ta familjen och flytta till lyxiga Davis Islands i Tampa Bay, där han ska hyra baseball-legendaren Derek Jeters hus.

Vilket kommer att kosta.

Hyran på huset, som är 2 043 kvadratmeter stort och har en trädgård på 3 065 kvadratmeter, väntas nämligen ligga på otroliga 765 000 kronor i månaden.

– Det finns inte många hem på Tampa Bay-marknaden som liknar det här. Men en hyresvärd för ett hus i den här storleken skulle kunna begära 765 000 kronor i månaden eller mer, säger mäklaren Jennifer Zales till Tampa Bay Times.

Frågan är om det eventuellt kan bli en kompispris på hyran?

– I det här fallet, när man har en relation mellan parterna, kan det eventuellt påverka hyran, säger Jennifer Zales.

Det går dock ingen nöd på 42-årige Tom Brady vars tvåårskontrakt med Tampa Bay Buccaneers uppges vara värt 300 miljoner kronor om året. Samtidigt som han är ihop med supermodellen Gisele Bündchen som, enligt Tampa Bay Times, är god för över motsvarande 3,5 miljarder kronor.

ANNONS
ANNONS