Tarvaris Jackson död i bilkrasch – blev 36 år

Han var med och vann Super Bowl med Seattle Seahawks 2014. Under måndagen omkom 36-åringen efter en bilolycka. ”Hela Vikings-familjen är i sorg efter nyheten att Tarvaris Jackson har tagits ifrån oss alldeles för tidigt", skriver Minnesota Vikings.

ANNONS
|

Han började sin karriär hos Minnesota Vikings när han valdes i andrarundan av draften 2006. Då jublade klubben och deras tränare, Brad Childress, som tyckte att Minnesota hade hittat en oslipad diamant.

LÄS MER: Experten om Göteborgsklubbarnas ekonomiska läge: "Konkursläge"

Det skulle dock stanna på fem säsonger i Minnesota för Tarvaris Jackson som istället fortsatte karriären med en säsong hos Buffalo Bills och sedan avslutade karriären med fyra säsonger hos Seattle Seahawks.

Under 2014 fick han spela andrafiol bakom Russel Wilson men var ändå starkt bidragande till att laget gick hela vägen och vann Super Bowl.

LÄS MER: Hur länge räcker Göteborgsklubbarnas pengar?

ANNONS

Nu har dock NFL-familjen sorg.

För efter att han tappat kontrollen över sin bil omkom Tarvaris Jackson efter att han kolliderat med ett träd, enligt TMZ.

LÄS MER: Göteborgsidrottarna berättar: Så påverkas vi av coronakrisen

Ingen annan ska ha färdats i fordonet med honom.

”Hela Vikings-familjen är i sorg efter nyheten att Tarvaris Jackson har tagits ifrån oss alldeles för tidigt. En av Tarvaris bästa egenskaper var hans positiva attityd. Han brydde sig verkligen om andra människor, och han var en fin vän som nu kommer saknas av familj, lagkamrater och fans. Vi sänder våda djupaste kondoleanser till familjen”, skriver Minnesota Vikings.

ANNONS