Det blev svensk förlust mot Belgien. Arkivbild.
Det blev svensk förlust mot Belgien. Arkivbild. Bild: Aleksandar Djorovic/TT

Svensk förlust mot Belgien

Efter den inledande segern mot Bosnien-Hercegovina blev det förlust för Sverige i andra matchen i European Golden League i volleyboll. Borta mot storfavoriten Belgien föll svenskorna med 1–3 i set.

ANNONS
|

Sverige pressade belgiskorna, som blev nia i VM, stundvis i matchen. Efter att ha förlorat de två inledande seten vände svenskorna med ett otroligt tredje set.

25–20 till Sverige gav lite hopp om att kunna ta hem även det fjärde och pressa fram ytterligare ett set, men belgiskorna kom tillbaka och stängde matchen med 25–17.

– Det är surt att vi förlorar men Belgien är ett bra lag som gjort bra resultat. Det finns mycket vi kan lära oss från det här, säger Anna Haak till SVT.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS