Sha'Carri Richardson kastades av flyg efter telefonbråk

Sha'Carri Richardson har imponerat på löparbanorna – och gett upphov till skandalrubriker. I helgen hamnade hon i dispyt med flygplanspersonal och kastades av flygplanet efter att ha vägrat lägga undan sin telefon.

ANNONS
|

Sha'Carri Richardson, 22, är ett av de stora stjärnskotten inom friidrotten. Amerikanskan sprang 2021 100 meter på 10.72, en av de snabbaste tiderna någonsin. Hon uppges vara en av de bäst betalda friidrottarna i världen.

Men 22-åringen har också varit skandalomsusad. Hon missade OS i Tokyo 2021 efter ett positivt cannabistest och till VM 2022 misslyckades hon i de amerikanska uttagningarna och fick inte delta.

Nu skapar hon återigen rubriker. På sitt eget Instagram-konto, där hon har 2,2 miljoner följare, visar sprintern hur hon hamnat i bråk med kabinpersonalen på ett flygplan. personalen bad Richardson lägga ner telefonen inför avfärd, vilken hon vägrade.

ANNONS

– Jag tänker inte att sluta spela in. Jag gör en video till mig själv. Den här videon kommer visa vad du gör, säger hon till personalen i ett av klippen hon delat på Instagram.

Kan vidta juridiska åtgärder

Richardson menade att personalen agerade oförskämt och hon hamnade även i gräl med andra passagerare på planet. Till slut leddes hon av flygplanet, vilket bekräftas av en talesperson för flygbolaget, American Airlines, enligt NBC News.

Sha'Carri Richardson skriver att hon överväger att vidta juridiska åtgärder mot flygbolaget.

LÄS MER:Efter skandalen – marijuana kvar på dopningslista

LÄS MER:15 idrottsskandaler från 2021

LÄS MER:Sha'Carri Richardsons nya miss på 100 meter

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS