Sand säljs för miljoner – efter Tom Bradys avskedsvideo

Tom Brady meddelade att han lägger av i en video inspelad på stranden.
Nu säljs sand från den exakta platsen – för miljonbelopp.
– Jag ska tjäna tillbaka vartenda öre jag förlorat på att satsa pengar på Tom Brady, säger säljaren Betr Carol i en TikTok-video.

ANNONS
|

Brady ses som den främste utövaren av amerikansk fotboll genom alla tider. Den som vill argumentera för detta kan bland annat peka på att han är den ende någonsin att vinna sju Super Bowl-ringar – och att utses till MVP i fem Super Bowls.

Det är bara två av de många rekord han nu kan pensionera sig med. Quarterbacken meddelade nämligen sitt avsked till sporten för en knapp vecka sedan. Detta i en video han publicerade på Twitter.

I videon syns Brady sitta på en strand – och en sociala mediepersonlighet såg det som sitt uppdrag att leta upp den exakta platsen.

ANNONS

Sagt och gjort. I en video på TikTok, filmad från samma strand och från samma vinkel, håller Betr Carol upp en påse sand hon samlat från platsen. Hon visar också upp en papperstidning med datumet första februari – samma dag som Brady publicerade videon.

Överpris?

Sanden, som sedan hälldes ned i en burk, är nu ute till försäljning på Ebay.

– Jag ska tjäna tillbaka vartenda öre jag förlorat på att satsa pengar på Tom Brady den här säsongen, säger Carol i videon.

Hur mycket pengar hon förlorat på Brady låter vi vara osagt, klart står åtminstone att budkriget tagit fart på allvar. På måndagsmorgonen är 18 bud lagda – det högsta på nästan 1,4 miljoner svenska kronor.

En rejäl slant, kanske rentav av ett överpris? Enligt uppgifter ska Bradys video inte ens vara inspelad på samma datum som den publicerades.

LÄS MER:Tom Brady avslutar karriären

LÄS MER:Brady historisk igen – först till 100 000

LÄS MER:Tom Brady och Gisele Bündchen skiljer sig

ANNONS