Den avstängde spanske fotbollsordföranden Luis Rubiales mamma, Ángeles Béjar, talade till reportrar på tisdagen, dagen efter att hon inlett sin hungerstrejk.
Den avstängde spanske fotbollsordföranden Luis Rubiales mamma, Ángeles Béjar, talade till reportrar på tisdagen, dagen efter att hon inlett sin hungerstrejk. Bild: Alex Camara/AP/TT

Rubiales hungerstrejkande mor till sjukhus

ANNONS
|

Den avstängde spanske fotbollsordföranden Luis Rubiales mamma, Ángeles Béjar, har förts till sjukhus.

Ángeles Béjar låste på måndagen in sig i en kyrka i södra Spanien och inledde en hungerstrejk eftersom hon ansåg att hennes son blivit utsatt för en häxjakt efter att ha kysst spanska landslagsspelaren Jennifer Hermoso efter VM-finalen i fotboll.

Mamman var ännu natten mot torsdagen kvar på sjukhus för observation efter att hon blivit yr, kräkts och drabbats av ångest.

Luis Rubiales kysste guldmedaljören Jenni Hermoso på munnen efter finalen mot England i fotbolls-VM den 20 augusti. Det har han fått oerhört mycket kritik för och Internationella fotbollsförbundet Fifa har också stängt av honom i tre månader under utredning. Rubiales riskerar avstängning i många år från all fotbollsverksamhet. Spaniens fotbollsförbund har uppmanat Rubiales att avgå.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS