Det är slutspelat för Vegas målvakt Robin Lehner den här säsongen. Arkivbild.
Det är slutspelat för Vegas målvakt Robin Lehner den här säsongen. Arkivbild. Bild: Sam Morris/AP/TT

Robin Lehner missar resten av säsongen

ANNONS

Robin Lehner kommer inte att spela något mer den här säsongen då en axeloperation väntar, skriver nhl.com. Vegas svenske målvakt skadade sig i mötet med Calgary den 8 februari.

"Robin har gjort sitt bästa för att ta sig igenom den här skadan", säger klubben i ett uttalande på måndagen. "Vi hoppades att vila och rehab skulle göra det möjligt för honom att fullfölja säsongen. Han rehabiliterades till en början och kunde återvända för att spela den 1 mars. Till och från var vila och rehab effektivt, men till slut bestämde Robin, i samråd med lagets medicinska personal, att detta är det bästa tillvägagångssättet", skriver klubben.

ANNONS

Lehner har även kämpat med en underkroppsskada som han fick i matchen mot Philadelphia den 8 mars och han missade tolv matcher efter det. Men nu är det alltså axelskadan från februari som ska opereras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS