Det var en smärtsam målgång för finska åkaren Remi Lindholm, vars penis hade förfrusit under det förkortade loppet under OS.
Det var en smärtsam målgång för finska åkaren Remi Lindholm, vars penis hade förfrusit under det förkortade loppet under OS. Bild: Emmi Korhonen

Remi Lindholm gick i mål med förfrusen penis under ”femmilen”

Kylan verkade minst sagt varit påtaglig på OS-lördagen. Under den förkortade femmilen fick den finska längdåkaren Remi Lindholm känna på konsekvenserna – då hans penis förfrös.
– En outhärdlig smärta, säger han till Iltalehti enligt Sportbladet.

ANNONS
|

Herrarnas traditionella femmil i längdåkning ändrades till tre på lördagen. När den finska längdåkaren Remi Lindholm gick i mål var han nog däremot inte så sugen på att åka två mil till.

Efter målgången fick han ta hand om sin penis, som hade förfrusit under loppet. Han fick försöka värma upp den med en värmepåse.

– En outhärdlig smärta, säger Remi Lindholm till den finskspråkiga tidningen Iltalehti enligt Sportbladet.

Efter ett tag var kroppsdelen återhämtad.

– Det gick över efter en kvart, berättar Lindholm.

Åkaren hamnade på en 28:e plats, 19 placeringar efter William Poromaa, som slutade som bästa svensk i loppet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS