Patrick Mahomes, Kansas City Chiefs, och Jimmy Smith, Baltimore Ravens, drabbar samman i en match från den gångna säsongens grundserie.
Patrick Mahomes, Kansas City Chiefs, och Jimmy Smith, Baltimore Ravens, drabbar samman i en match från den gångna säsongens grundserie. Bild: Gail Burton

Ravens-spelaren Jimmy Smith pistolrånades i hotellrummet

Baltimare Ravens-spelaren Jimmy Smith och hans familj blev förföljda från flygplatsen i Los Angeles – och rånades under pistolhot på hotellet. Hans lag meddelar att Smith och familjen mår bra och att de klarade sig utan skador.

ANNONS
|

Det var under tisdagen som Jimmy Smith, försvarsspelare i NFL-laget Baltimore Ravens, landade på Los Angeles International Airport tillsammans med sin familj.

På vägen till sitt hotell förföljdes familjen och deras tre barn – och rånades sedan under pistolhot av okända gärningsmän.

Enligt uppgifter till The Athletic kom familjen undan den läskiga situationen utan några skador.

Under torsdagen kommenterade också Baltimore Ravens händelsen via sitt officiella Twitter-konto.

”Vi är medvetna om situationen som involverar Jimmy Smith. Vi har pratat med Jimmy och både han och hans familj är i säkerhet.”

Enligt flera amerikanska medier är inga personer gripna i nuläget.

ANNONS

Ravens valde Jimmy Smith i den första rundan av 2011 års NFL-draft. Han har spenderat hela sin karriär i Baltimore, och var med när laget vann Super Bowl XLVII efter seger 34-31 mot San Francisco 49ers.

32-åringen, som spelar som cornerback, har kontrakt med laget över nästa säsong.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS