Kalle Berg programleder nya fotbollspodden ”Inga dönare”. Panelmedlemmar är GP:s fotbollsgrupp med Philip Trollér, Sanna Sundberg, Joel Besseling och Fredrik Janlind.
Kalle Berg programleder nya fotbollspodden ”Inga dönare”. Panelmedlemmar är GP:s fotbollsgrupp med Philip Trollér, Sanna Sundberg, Joel Besseling och Fredrik Janlind. Bild: Illustration: Erik Norman

Premiär för GP:s fotbollspodd ”Inga dönare”

Om bara några dagar drar allsvenskorna och superettan igång – då höjer GP volymen ytterligare och släpper ny fotbollspodd.
”Inga dönare” kommer med ett nytt avsnitt varje vecka och programleds av Nyhetsshowens Kalle Berg.
– Det här ska bli riktigt kul, säger Sanna Sundberg som bildar panel tillsammans med Philip Trollér och Fredrik Janlind i premiäravsnittet.

ANNONS
|

Ambitionen är att ge lyssnarna en detaljerad inblick till fotbollen i väst, alla ska i varje avsnitt få höra och känna det som GP-sportens reportrar får höra och känna. Men det kommer också blandas upp med gäster från fotbollsvärlden och specialavsnitt kopplat till större händelser och matcher.

IFK Göteborg, Gais, Elfsborg, Häckens båda lag och superettanduon med Öis och Utsikten kommer att vara i fokus. Men podden kommer även blicka utåt.

– Man ska få koll på läget och ha lite kul samtidigt, säger Kalle Berg, som programleder podden.

– Jag vill att man kommer närmare klubbarna och får reda på grejer som gör att man känner ”det här måste jag berätta för min polare”.

ANNONS

GP:s fotbollsreportrar Fredrik Janlind, Philip Trollér, Sanna Sundberg och Joel Besseling kommer i olika konstellationer vara panel i alla avsnitt.

Sanna Sundberg, som har extra koll på BK Häckens båda representationslag, vill att lyssnarna ska få känslan av att få följa med bakom kulisserna.

– Vi kommer att blanda djupare analyser med rappare nyheter, och helt enkelt ge er det mest relevanta som hänt i fotbolls-Sverige vecka för vecka med främsta fokuset på allsvenskan och även superettan, säger hon.

– Fler än någonsin tar del av GP:s fotbollsjournalistik, vår liverapportering med senaste nytt är väldigt populär och vi ser ett stort intresse för när vi berättar och träffar spelare och representanter ur elitlagen. Detta adderar till vår redan starka bevakning, säger Joakim Magné, sportchef på Göteborgs-Posten.

Första avsnittet har premiär idag och du kan lyssna på det i spelaren längst upp.

– Ingen annan är ute och ser mer fotboll och hör vad det snackas om från alla våra lag än GP-sportens reportrar. Den bevakningen vill vi att fler ska kunna ta del av, säger Joakim Magné.

Missa inte: Lyssna på fler av GP:s poddar här

ANNONS