Pontus Jansson i Malmöklacken mot Chelsea

Pontus Janssons hjärta slår för Malmö FF. Under Champions League-mötet med Chelsea dök Premier League-backen upp i skåneklacken.

ANNONS
|

Det har aldrig varit några tvivel kring vart Pontus Janssons lojalitet ligger när det kommer till svensk fotboll.

Den reslige mittbacken har gång på gång klargjort sin kärlek för Malmö FF. 2017 gjorde han det genom att, tillsammans med landslagsmålvakten Robin Olsen, hyra ett plan som cirkulerade över Gamla Ullevi med banderollen ”Mesta mästarna” tillsammans med två stjärnor.

Detta som en pik mot IFK Göteborg.

Under onsdagen blev Pontus Janssons kärlek till Malmö återigen tydlig när det vankades Champions League-möte med Chelsea i London.

Jansson spelar till vardags i London, fast i Premier League-rivalen Brentford, och tog sig såklart till Stamford Bridge för att se matchen. Han gjorde det dessutom tillsammans med Malmö-fansen som tågade till arenan.

ANNONS

Väl på plats valde han dessutom att ställa sig i klacken med fansen. Han tog även med sig förstärkning i form av lagkamraten och norske landslagsmannen Kristoffer Ajer.

Stödet behövdes. Chelsea var, såklart, jättestora favoriter i matchen och efter 21 minuter hade storklubben redan satt 2-0. Det hela slutade 4–0 till Chelsea.

ANNONS