Pojkvännen om Anna Holmlunds olycka: "Värsta året i mitt liv"

ANNONS
|

Det har nu gått tre månader sedan Anna Holmlunds allvarliga olycka. Det varunder ett träningsåk i Innichen i Italien som stjärnan fick ett felskär och fölli denhårt packade snön.

Svenskanfördes akut tillsjukhus, och kunde efter intensiv vårdflyttas till Sverige i mellandagarna. Men hon har ännu inte vaknat upp.

"Det har varit det värsta året i mitt liv"

Hennes pojkvän, skicross-åkarenVictor Öhling Norberg vann VMi spanska Sierra Nevada i helgen, och talar efter ut om tiden efter olyckan i Östersunds-Posten:

– Det är fantastiskt, tanken på att jag lyckades känns väldigt stort för mig. När jag kom till VM trodde jag inte ens att jag skulle ta mig till final. Efter varje åk kändes det stort att jag tog mig vidare. Jag tänkte egentligen inte att det kunde gå hela vägen. Det har varit det värsta året i mitt liv, att avsluta på det här sättet känns väldigt skönt, säger Viktor Öhrling Norberg till tidningen och fortsätter:

ANNONS

"Jag tror hon vill att man ska ut och åka"

– Jag ville inte fortsätta till en början, men jag kände att det är bra att göra någonting. När jag började komma in i träningen igen blev tillvaron mycket enklare. Det var bra för mig själv att kunna fokusera på arbetet, säger han till tidningen.

– Jag tror inte Anna hade velat att man satt bredvid sjukhussängen hela tiden. Jag tror hon vill att man ska ut och åka.

ANNONS