Otäcka bilderna – stjärnan i krasch: ”Räddade mitt liv”

Cyklisten, Thymen Arensman var med om en rejäl olycka under en av etapperna i Spanien. Den 23-årige holländaren berättar själv att han inte minns något av olyckan.
”Jag vaknade upp på sjukhuset”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Det var under en etapp av Vuelta i Spanien under fredagen som olyckan var framme. Då föll Thymen Arensman och låg kvar på banan länge, där han fick behandling av läkare och laget.

Senare togs han med ambulans till sjukhus.

Där han ska ha fått flera ytliga skador och även brutit ett nyckelben.

Efter smällen genomgick han även flera undersökningar för hjärnan efter smällen. Undersökningar som visade att det inte fanns några allvarliga skador och han ska vara vid gott skick ändå.

Lite senare kom en uppdatering från Thymen Arensman själv.

”Jag kan inte komma ihåg något från det som hände och vaknade upp på sjukhuset. Jag måste ha varit borta i ett par timmar. Jag är inte mitt vackra själv längre med stygn och skador på ansiktet och jag saknar en tand, men jag tar det. Min hjälm räddade antagligen mitt liv”, skriver han på Instagram och fortsätter:

ANNONS

”Jag är relativt okej. Jag ska fortsätta heja på mina lagkamrater medan jag försöker bli återställd till fullo igen”.

Några timmar senare kom nästa uppdatering.

– Jag vill säga tack till alla för allt stöd. Det är tre-fyra timmar jag inte kommer ihåg men jag är lyckosam. Jag bröt ingenting. Min nacke gör ont, och ögat också. Det gör ont överallt i min kropp. Men jag är så lyckosam. Det kunde gått så illa, säger han i en video som teamet INEOS Grenadiers lagt upp.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS