Det fortsätter storma kring Luis Rubiales, ordförande i spanska fotbollsförbundet efter att han plötsligt kysst stjärnan Jennifer Hermoso på munnen vid firandet av Spaniens VM-guld.
Det fortsätter storma kring Luis Rubiales, ordförande i spanska fotbollsförbundet efter att han plötsligt kysst stjärnan Jennifer Hermoso på munnen vid firandet av Spaniens VM-guld. Bild: Alessandra Tarantino/AP/TT

Nya anklagelser mot Rubiales efter kyssen

ANNONS
|

Det fortsätter storma kring spanska fotbollsförbundets ordförande Luis Rubiales i kölvattnet av att han kysste stjärnan Jennifer Hermoso på munnen i samband med firandet av Spaniens VM-guld i helgen.

Nu anklagas Rubiales av sin tidigare kollega Tamara Ramos för att ha yttrat obscena och opassande kommentarer när de arbetade tillsammans, rapporterar The Guardian.

Enligt Ramos ska Rubiales bland annat ha frågat henne om färgen på hennes underkläder.

Spanska fotbollsförbundets tillbakavisar anklagelserna och beskriver dem som "väldigt allvarliga och falska".

Vad gäller kyssen försvarade Luis Rubiales till en början sitt agerande, men bad senare om ursäkt. Spaniens premiärminister Pedro Sánchez är en av många som har fördömt fotbollschefens beteende.

ANNONS

Under onsdagen meddelade damernas proffsliga i Spanien att man vill ha bort den 46-årige ordföranden från förbundet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS