NFL-superstjärnan Jalen Ramsey säljer sin lyxvilla

Någon lyckligt lottad, väldigt rik, själ har chansen att bo som en Super Bowl-vinnare.
Los Angeles Rams-stjärnan Jalen Ramsey säljer sitt lyxhus för 150 miljoner.
– Det har varit svårt att tvingas sälja det (huset), för jag älskar det, säger stjärnan till mäklarfirman Compass.

ANNONS
|

Jalen Ramsey är en av NFL:s absolut största stjärnor och var en stor anledning till att Los Angeles Rams vann Super Bowl ifjol.

Trots detta valde klubben, tidigare i år, att byta bort Ramsey till Miami Dolphins – vilket nu innebär att 28-åringen tvingas sälja sitt lyxhus i Kalifornien.

– Jag har alltid haft ett drömhus i åtanke och det här huset bockade nästan av alla punkterna. Jag gjorde några förbättringar för att det skulle bli perfekt och det har varit svårt att tvingas sälja det (huset), för jag älskar det, säger han enligt mäklarfirman Compass

ANNONS

Jalen Ramsey köpte huset för tre år sedan och betalade då strax över 100 miljoner för huset som ligger i exklusiva Hidden Hills, strax väster om Los Angeles.

Enligt mäklarfirman har han gjort ”helt förändrat” fastigheten och när han nu väljer att sälja huset ligger utgångspriset på sanslösa 150 miljoner kronor.

Mäklarfirman Compass skriver på sin hemsida att hela tomten ligger är omkring en halv hektar stor och att trevåningshuset ligger på cirka 929 kvadratmeter.

Tjänar 107 miljoner under 2023

I huset finns det hela sju sovrum och, enligt mäklarfirman, åtta och en halv toalett. Utöver detta finns det även en ”ståtlig pool”, en bio, ett gästhus, en basketplan och ett vinrum.

Exakt vad för hus som Jalen Ramsey väljer att köpa i sin nya hemstad Miami förtäljer inte historien, men han har råd att välja – om det inte redan har framgått. Enligt Spotrac kommer han att tjäna omkring 107 miljoner kronor under 2023.

LÄS MER:Unik hästgård med riddarsal till salu – för 40 miljoner

LÄS MER:Derek Jeter säljer slott-liknande hem för över 108 miljoner

ANNONS