NFL-stjärnans böter för covid-brotten: 900 000 kronor

Över 900 000 svenska kronor. Så mycket har den amerikanska fotbollsspelaren Cole Beasley totalt dragit på sig i böter för att ha brutit mot NFL:s covid-19-protokoll, enligt ESPN.

ANNONS
|

Cole Beasley, som är receiver i Buffalo Bills, har vid flera tillfällen under året dragit till sig uppmärksamhet i samband med att han bötfällts för ha brutit mot ligans covid-19-regler.

I augusti i år tvingades den ovaccinerade 32-åringen bland annat böta över 130 000 kronor då en ligarepresentant ertappat honom med att inte följa det krav som finns uppsatta för ovaccinerade spelare.

Därefter har regelöverträdelserna bara fortsatt, och nu har Beasley alltså nått ett totalt bötesbelopp om över 900 000 kronor, enligt ESPN.

Enligt New York Post har Beasley tidigare sagt att han varken är ”för eller emot vaccinering”, men att han är ”för ett fritt val” och att ”problemet är att spelare inte får tillräckligt med information om vaccinet eller bara får information som pekar spelarna i en specifik riktning”.

ANNONS

På Twitter har Beasley även jämfört vaccinet mot att ”ta medicin mot ett ben som inte är brutet”, enligt New York Post.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS