Lionel Messi satte 1–1 för Inter Miami borta mot Los Angeles Galaxy på tilläggstid i MLS-fotbollen.
Lionel Messi satte 1–1 för Inter Miami borta mot Los Angeles Galaxy på tilläggstid i MLS-fotbollen. Bild: Kyusung Gong/AP/TT

Messi räddade poäng på tilläggstid

ANNONS

Inter Miami var på väg mot förlust borta mot Los Angeles Galaxy i den amerikanska fotbollsligan MLS – då slog stjärnan Lionel Messi till. I den andra tilläggsminuten vräkte argentinaren sig fram och skickade upp bollen i nättaket fram till slutresultatet 1–1.

Det var Messis andra poäng för säsongen – i MLS-premiären förra veckan svarade han för en framspelning när Miami vann med 2–0 mot Salt Lake City.

Mot Los Angeles hade Miami alla sina tidigare Barcelonastjärnor i startelvan – där sju av elva spelare var över 30 år – i form av Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suárez och Messi.

ANNONS

Det var dock hemmalaget som dominerade större delen av matchen. Serben Dejan Joveljic gav Los Angeles ledningen i den 75:e minuten, men laget fick avsluta med tio man på planen efter att Mark Delgado blivit utvisad i den 87:e minuten efter ett andra gula kort.

Rättad version: I en tidigare version fick Inter Miami ett felaktigt namn.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS