Messi har hittat hem – för 120 miljoner kronor

Lionel Messi lämnade Paris Saint Germain och Europa för USA och MLS. Nu har superstjärnan hittat sitt nya hem i sin nya hemstad Miami. Prislappen: 120 miljoner kronor, enligt Forbes.

ANNONS
|

Den argentinska storstjärnan Lionel Messi, som i juli skrev på för spel i David Beckhams klubb Inter Miami i Florida, har köpt ett hus nära sitt nya jobbet.

Fastigheten, som ligger vid vattnet en kvarts bilfärd från Inter Miamis hemmaarena DRV PNK Stadium, har bland annat åtta sovrum, en pool samt ett garage med plats för tre bilar.

Messi ska ha betalat 10,8 miljoner dollar, motsvarande knappt 120 miljoner svenska kronor för huset.

Messi presenterades av sin nya klubb den 15 juli efter att ha skrivit på för två och ett halvt år, ett kontrakt som sägs vara värt mellan 500 och 600 miljoner kronor om året.

ANNONS

Messis succé

I MLS har argentinaren gjort stor succé. Han var en stark bidragande orsak till att laget gick och vann cupen under sommaren och när ligan nu har startat igen efter sommarens uppehåll har Inter Miami inte förlorat med Messi i laget.

Innan Messi anslöt till Inter Miami gick det dock sämre för klubben. I skrivande stund ligger laget på näst sista plats i den östra konferensen men med Messi i laget är jakten på en slutspelsplats igång.

LÄS MER:Messi målskytt i MLS-debuten

LÄS MER:Messi och Miami tog hem Leagues Cup

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS