Matteo Berrettinis skada skylldes på sex – ryter ifrån

Matteo Berrettini är skadad – fanatiska fans skyller på hans partner.
Nu ryter Melissa Satta ifrån.
– Precis som med min ex-man säger de att vi har för mycket sex, säger hon enligt New York Post.

ANNONS
|

Den italienske tennisstjärnan Berrettini missar hemmaturneringen i Rom. På sin Instagram har han tidigare förklarat att anledningen till att han uteblir från ATP-turneringen under nästa vecka är en magmuskelskada.

Men enligt New York Post köper inte alla hans fans denna förklaring. De menar att hans partner, Melissa Satta, bär skuld i ärendet. Vissa tar det så långt som att säga att paret, som blev tillsammans i januari, har haft för mycket sex.

Ger svar på tal

En anklagelse som inte är ny för Satta, som tidigare var gift med fotbollsstjärnan Kevin Prince Boateng.

Efter de elaka anklagelserna ger hon därför nu svar på tal.

ANNONS

– Tyvärr är det en skada på samma ställe som den han (Berrettini) hade 2021, när jag inte kände honom. Min före detta man (Boateng) led av en kronisk ljumskskada. Precis som med honom säger de (fansen) att vi har för mycket sex och att det är orsaken till hans fysiska problem, säger Satta enligt New York Post.

Hon säger vidare att anklagelserna tyder på en osund kultur.

– Beviset på att sexism har funnits och fortfarande finns där: det är alltid kvinnor som distraherar män, och om det är en kvinna som förlorar så beror det inte på mannen, säger Satta.

Berrettini, som bland annat gått till final i Wimbledon, har under den skadetyngda perioden rasat från sjätte till 24:e plats på världsrankingen.

Satta har tidigare en nioårig son från sin relation med Boateng.

LÄS MER:Sabalenka tog ny titel – slog världsettan i finalen

LÄS MER:Tennisstjärnan Vitalia Diatchenko portad av flygbolag

LÄS MER:Wimbledon erbjuder extra stöd till Ukraina

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS