Lotta Schelin följer efter Hanna Marklund och Hasse Backe – lämnar TV4

Hanna Marklund, Hasse Backe och nu väljer även Lotta Schelin att lämna TV4 och C More.
Tre tunga tapp på mindre än en vecka.
– Det gäller att få ihop allt, säger Lotta Schelin.

ANNONS
|

Det började med att Hanna Marklund valde att lämna sin roll som expert för TV4 och C More efter dryga tio år i TV-rutan. Ett val hon gjorde efter att det var dags att satsa på annat i livet.

– Jag har haft fantastiska år på TV4, det har varit otroligt kul och lärorikt. Men nu kände jag att det var dags att lämna och kanske göra något annat, sa Marklund till Expressen.

I samma veva blev det även klart att Hasse Backe lämnar TV4 och C More han också. Hasse Backe och Hanna Marklund är dock inte ensamma om att välja att lämna TV-kanalen.

ANNONS

För nu följer även Lotta Schelin efter och tackar för sig.

– Det har varit jättekul verkligen, men nu gick det här kontraktet ut och det kändes som ett bra avslut, säger Lotta Schelin till Expressen.

Det sista mästerskapet för samtliga blev VM i Qatar som slutade med att Argentina och Lionel Messi stod där som mästare. Lotta Schelin berättar dock att hennes TV-karriär inte behöver vara över bara för att hon nu lämnar TV4.

Istället öppnar hon redan för en fortsättning.

Men då kanske i en annan kanal.

– Det handlar om var det finns rättigheter, vi får se vad som händer framöver. Samtidigt gör jag massa annat också, och det gäller att få ihop allt, säger Schelin och fortsätter:

– Jag brinner verkligen för att jobba med landslagsfotbollen och i synnerhet damfotbollen. Och det är inte omöjligt att det blir någon form av expertjobb framöver igen.

LÄS MER:Lotta Schelin om livet som mamma: ”Det är sjukt härligt”

LÄS MER:Kontroverser och storklubbar – Cristiano Ronaldos väg till Saudiarabien

LÄS MER:Glenn Strömberg om att stoppas från SVT

ANNONS