Toronto tog emot Vegas på hemmaplan men höll inte för trycket.
Toronto tog emot Vegas på hemmaplan men höll inte för trycket. Bild: Nathan Denette/AP/TT

Liljegren tvåmålsskytt mot Vegas

Trots Timothy Liljegrens två mål för Toronto fick laget se sig besegrade av Vegas.
Efter 3–3 i ordinarie speltid såg konkurrenten Reilly Smith till att avsluta matchen snabbt när han efter mindre än en minuts speltid skickade in 4–3 till Vegas.

ANNONS
|

Det var länge jämnt i matchen där Toronto tog emot Vegas på hemmais. Två hungriga lag, båda med en segersvit i ryggen.

Vegas Nicolas Roy ville dock visa lönnlöven vilka det var som skulle lämna arenan med två poäng, när han efter bara 45 sekunder satte pucken i nät. Ingen rolig start för Torontos Erik Källgren som trots allt kom igen med 16 säkra räddningar genom matchen.

– Jag tycker att Källgren spelade overkligt bra i kväll. Han gjorde många bra räddningar, säger lagkamraten Timothy Liljegren till nhl.com, efter matchen.

Liljegren själv lyckades reducera till 1–1 efter bara några minuter och såg till att få laget på fötter igen.

ANNONS

Efter ytterligare ett Vegas-mål fick ändå det kanadensiska laget ett övertag, tack vare ytterligare ett mål av Liljegren, som också blev en av matchens tre lirare.

Men Vegas Reilly Smith gav inte upp utan såg till att ge sitt lag mer speltid genom att sätta 3–3 i tredje periodens tolfte minut.

Resultatet ledde till förlängning som inte hann spelas i mer än 23 sekunder innan Reilly Smith fick in pucken i kassen igen och Vegas åttonde raka seger var ett faktum.

Matchen slutade därmed 4–3 till Vegas.

– De hade mycket fart och är bra i omställningar. Vår struktur var inte tillräckligt bra i dag för Vegas. Vi gav upp för mycket, säger Timothy Liljegren.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS