Legendaren Bo Jackson har haft hicka i ett år

Bo Jacksons tillvaro är allt annat än trivsam.
Den amerikanska legendaren har haft hicka i ett år.
– Jag har provat allt, säger han i McElroy and Cubelic in the Morning.

ANNONS
|

Jacksons karriär är någonting utöver det vanliga. Under 1980- och 1990-talet var han proffs i både baseball och amerikansk fotboll. Faktum är att han kombinerade spel i världens bästa serier, Major League Baseball (MLB) och National Football League (NFL), i flera år efter att ha varit en storstjärna i både sporter i college.

Nu, efter karriär, går han igenom en inte lika rolig period. När han i radioprogrammet McElroy and Cubelic in the Morning, som sänds på kanalen WJOX-FM, fick frågan om varför han uteblev från ceremonin där en staty av hans förra lagkamrat Frank Thomas avtäcktes gav han en spektakulär förklaring.

ANNONS

”Luktat på ett piggsvins rumpa”

– Jag har haft hicka sedan juli förra året. Jag tror att jag kommer att göra ett medicinskt ingrepp nästan vecka för att försöka åtgärda det. Jag har varit upptagen med att sitta hos läkarna där de petar på mig, lyser i min hals och undersöker mig på alla sätt de kan för att ta reda på varför jag har den här hickan. Det är enda anledningen till att jag inte var på plats, säger han i radioprogrammet enligt flera amerikanska medier.

Han berättar att läkarna ännu inte lyckats lista ut vad det beror på – och att han har använt sig av alla metoder som står till buds för att bli av med hickan.

– Jag har provat allt – blivit skrämd, hängt upp och ner, druckit vatten och luktat på ett piggsvins rumpa – ingenting fungerar, säger han.

LÄS MER:Tidigare NFL-stjärna investerar i Ekdals Burnley

LÄS MER:Chris Smith död 31 år gammal

LÄS MER:Foster Moreau gjorde rutinundersökning – fick cancerdiagnos

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS