Larsa Pippen svarar efter Michael Jordans utspel

Michael Jordans son dejtar Scottie Pippens exfru.
Någonting som inte uppskattas av basketlegendarerna.
Nu bemöter kärleksparet Jordans utspel från tidigare under månaden.

ANNONS
|

Michael Jordan och Scottie Pippen var båda bärande pelare i det ikoniska Chicago Bulls-lag som dominerade NBA under 90-talet. På åtta år vann de sex mästerskap.

På senare år har deras relation blivit aningen mer speciell.

För 2021 gick Pippen skilda vägar med sin fru Larsa. Året därpå inledde Larsa Pippen en ny kärleksrelation. Detta med Michael Jordans son, Marcus.

Förhållandet har väckt stor uppmärksamhet, tidigare i juli fick också Michael Jordan frågan från TMZ om huruvida han stöttar den.

Han svarade då kort och gott:

”Nej”.

”Jag skämdes”

Nu berättar Larsa Pippen att utspelet tog hårt. Detta när hon pratar om saken i sin och Marcus Jordans podcast ”Separation Anxiety podcast”.

ANNONS

– Jag tycker inte att det var roligt. Ingenting med det var roligt. Jag skämdes, säger hon.

Hon medger dock att hon har förståelse för att Michael Jordan och Scottie Pippen tycker att det hela känns märkligt.

– Förmodligen var det konstigt för mitt ex och din pappa eftersom de haft en egen relation eller vad man nu ska kalla det. Jag var inte en del av det, du var inte en del av det. Så för dem är det nog konstigt. Jag kan inte vara arg, jag förstår. Herregud, jag var traumatiserad, säger Larsa Pippen.

Marcus Jordan säger att han uppfattade pappans utspel som ett skämt. Han säger också att Michael Jordan sedan dess försäkrat sonen om att han stöttar honom.

LÄS MER:Jordan fördömer sonens relation till Pippens exfru

ANNONS