Kristoffer Lund kommenterar det italienska intresset

Kristoffer Lund är het på marknaden – och enligt italienska uppgifter kan en övergång till Italien ligga nära.
Nu bemöter Häckens succéspelare ryktena.
– Jag är redo för nästa steg, säger Kristoffer Lund.

ANNONS
|

Kristoffer Lund, 21, har tidigare i sommar ryktats till Serie A-klubben Salernitana. Nu visar ytterligare en klubb från Italien intresse för Häckens vänsterback.

Det handlar om Serie B-klubben Palermo, enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio. Vidare berättar han att klubbarna är i förhandling och att en affär kan avslutas inom 48 timmar.

Efter Häckens träning på Bravida Arena bemöter Kristoffer Lund ryktet.

– Jag förhandlar inte, men vad klubben och min agent pratar om är inte upp till mig. Jag har sagt att jag helst inte vill vara inblandad i det så jag kan fokusera på spelet här, säger han och berättar vidare om de italienska uppgifterna:

ANNONS

– Det är klart att det varit intresse från olika ställen. Jag ser det bara som positivt, och ett tecken på att jag gör det bra. Samtidigt har jag fullt fokus på matchen i morgon, att vi vinner och tar oss vidare till nästa spelrunda.

Vad tänker du om klubben, Palermo?

– Jag tänker att det är en bra italiensk klubb. För mig personligen tror jag att Italien skulle passa mig bra, där jag kan ligga på defensivt och jag tror att det skulle vara ett bra ställe för mig att utvecklas i. Det är positivt.

Är du redo för nästa steg?

– Ja, det känner jag att jag är. Jag trivs här, men ser också fram emot något nytt och nya utmaningar. Vi får se vad som händer.

Kommer du vara här och spela i morgon?

– Jag var i alla fall med på träningen i dag och kommer vara uttagen till truppen i morgon.

LÄS MER:Häcken om fönstret: Intresse för Traoré, Lund och Romeo

LÄS MER:Ali Youssef nätade för Häcken efter tuffa skadan

LÄS MER:Häcken hakar på i toppstriden efter segern mot Varberg

ANNONS