Neymar, vänster, förlänger med PSG.
Neymar, vänster, förlänger med PSG. Bild: Dave Thompson/AP/TT

Klart: Neymar förlänger med PSG

Den brasilianske storstjärnan Neymar har skrivit på ett nytt kontrakt med Paris SG som sträcker sig till 2025. Enligt franska medier rör det sig om ett kontrakt värt cirka 300 miljoner kronor om året.

ANNONS
|

"Sanningen är att jag är väldigt glad att stanna här i fyra år till, att vara del av den här klubbens projekt och försöka vinna titlar, och att försöka uppnå den största drömmen som är Champions League", säger Neymar till klubbens hemsida.

PSG åkte ut i semifinalen i Champions League mot Manchester City, och ligger i nuläget tvåa i ligan efter Lille.

Den franska huvudstadslaget har vunnit ligan tre år i rad, men Neymar och kompani har ännu inte nått hela vägen fram i Champions League.

"Vi är på rätt väg, vi kommer närmare och närmare smaken att vinna Champions League. Jag är säker på att vi kan göra det", säger han.

ANNONS

29-åringen har haft skadeproblem under säsongen men har stått för 15 mål och tio assist på 27 matcher.

Neymar anslöt från Barcelona 2017 för den högsta transfersumman någonsin, drygt 2,2 miljarder svenska kronor.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS