Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/2

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Klart: Häcken-anfallarens nya klubb

Nu är det klart vilken som blir Alhassan Kamaras nya klubb. Före detta Häcken-anfallaren har skrivit på för Panetolikos i Grekland.

Affären är officiell via klubbens hemsida, där de lagt upp en presentation av deras senaste nyförvärv. Kontraktet är på två år och efter undertecknandet sa Alhassan Kamara:

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

"Jag är glad att vara här. Jag vet att jag kommit till en mycket bra, organiserad och ambitiös klubb. Jag ser fram emot att snabbt vara medlem i laget för att hjälpa laget att uppnå sina mål och för att bli ännu bättre".

Det var i fredags förra veckan som Alhassan "Crespo" Kamara och BK Häcken meddelade att de går skilda vägar. Klubben hade kommit överens om att bryta kontraktet vilket gör att Crespo nu är fri att gå till en annan klubb.

– Det handlar om att han är missnöjd med sin speltid och han är missnöjd med sin prestation, säger sportchef Sonny Karlsson till GP och fortsätter:

LÄS MER: Häcken och anfallaren bryter kontraktet: "Har försökt sälja"

I Panetolikos blir han lagkamrat med Sebastian Eriksson, som tidigare i somras lämnade IFK Göteborg. Panetolikos ligger på elfte plats i den grekiska högstaligan precis dragit i gång.

LÄS MER: Sebastian: "De hittade en galen dalslänning"

– Första tiden har varit bra. Det gick väldigt snabbt från att jag skrev på tills att jag började träna med laget. Jag har varit nere i lite mer än en månad nu och har varit på läger i grekiska bergen i nästan två veckor, berättar Sebastian Eriksson i en intervju med GP.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.