Katrin Zytomierskas nattliga attack på Gerard Pique

Författaren Katrin Zytomierska blev rasande under natten mot lördag. I ett inlägg på Instagram sågade hon den spanske storstjärnan Gerard Pique längs med fotknölarna. ”Lyssna här, din förlorare”, skriver hon.

ANNONS
|

Inlägget, som publicerades klockan fyra på natten, har redan blivit en snackis.

Zytomierska, som författat flera böcker och är en stor influerare på sociala medier, var inte nöjd med hur hon blivit bemött av Barcelonamittbacken Gerard Pique på en fest.

Hon inleder ett längre inlägg med att kalla honom ”förlorare”.

”Förmodligen vill de flesta tjejerna på denna fest ligga med dig. Jag ser dig, och tänker direkt på min son. Jag var tydlig när jag frågade om du kunde säga hej till honom. Du sa nej”, skriver hon, och fortsätter:

”För att du är vad? En snubbe som kan dribbla med en boll. Det imponerar inte på mig. Det som gör mig ledsen är att du låtit kändisskapet gå åt ditt huvud. Du är inte särskilt speciell, du är bara en kille med en boll. Jag har en egen kille med en boll. Och vet du vad? Karma är en bitch och det kommer att bita dig i din jävla röv”.

ANNONS

”Jag har tabbat mig”

Dagen efter är Zytomierska delvis ångerfull. Men långtifrån helt och hållet.

”Okej vänner jag har tabbat mig. Jag har helt missbedömt den här fotbollskillen och att han faktiskt är helt okej på sporten. Jag har skrattat hela förmiddagen. Dels för att ni tror att jag bryr mig. Fylleinlägg var min specialitet i tio år innan jag fick barn, älskar sånt, men asså era kommentarer! Känner ni inte mig alls eller?!”, skriver hon.

Hon skriver vidare att hon hört att han nyligen avslutat en relation, vilket stämmer. Däremot skriver hon att Pique spelar i Real Madrid, Barcelonas ärkerival.

Zytomierska låter även meddela att det ska mycket till för att inlägget ska tas bort.

LÄS MER:Shakira bekräftar: Separerar från Barcelona-stjärnan Gerard Pique

LÄS MER:Pique kapar lönen för att rädda Barça

LÄS MER:"Barca har lagt pengar på att kritisera oss"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS